Jungkook от BTS е новият харизматичен посланик на Calvin Klein

JK за CK, това са инициали, които вероятно не говорят много на всеки. Тези четири букви обаче от няколко дни вълнуват социалните мрежи. В понеделник Calvin Klein обяви името на своя нов посланик, които ще представлява марката по света.

Краят на една публична тайна е факт. Всички се надяваха с месеци, че това сътрудничество ще види бял свят и то съвсем скоро. Е, вече е официално.

Jungkook от BTS е новото лице на известния моден бранд

И най-малкото, което можем да кажем тук е, че от Calvin Klein направиха всичко възможно, за да посрещнат корейската суперзвезда с отворени обятия.

Първият видеоклип, показващ изображенията на тази кампания, вече се радва на солидна гледаемост от повече от около 6 милиона пъти в Twitter. Постът дори е „харесан“ от над 2 милиона души в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Calvin Klein (@calvinklein)

Във вторник снимките на младежа бяха разкрити онлайн. Направени като черно-бели кадри, водещите цветове на марката, те изобразяват 25-годишния певец, облечен в деним. А бяла тениска разкрива татуираната му ръка.

Поредицата от кадри завършва с няколко снимки, показващи ни този път торса на изпълнителя. Кадрите от кампанията са много по-скромни спрямо някои други кампании на бранда, но феновете не пропуснаха да реагират въодушевени.

В Ню Йорк, в Южна Корея, в магазините на търговските центрове… Най-младият от седемте членове на групата вече е навсякъде.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Calvin Klein (@calvinklein)

Calvin Klein: Любимият бранд на Jungkook

Самият той, призна тази седмица по време на живо излъчване в приложението Weverse, че не е любител на модата. Неговите приятели се спряха на колаборации с най-големите луксозни модни къщи, съответно Dior и Tiffany’s за Jimin, Valentino за Suga , Louis Vuitton за J-Hope и Céline и Bottega Veneta за V и RM (последните две сътрудничества не са официално оформени), докато Jungkook залага на марка, която познава добре и цени.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Членовете на BTS ще се присъединят към армията