Jonas Brothers се върнаха с нова песен

Поп групата Jonas Brothers се завърнаха шест години след разпадането си с нова песен “Sucker”. Братята се появиха на клипа с половинките си.

За много от нас Jonas Brothers бяха групата, която слушахме в училище, когато самите братя бяха все още тинейджъри. Днес, 10 години по-късно от тогава, те се завръщат с нова песен “Sucker”.

Бандата на Джо, Ник и Кевин Джонас не е изпълнявала заедно от разпадането им през 2013. Преди да направят това обаче те постигнаха значителни успехи като музикална група и актьори за Disney.

Jonas Brothers се разделят

Сега се завръщат с песен, в която се говори за любов. Напълно тематично на това, те се появиха на видео клипа с половинките си. Там можем да ги видим да се забавляват като богаташи – в замък, с помпозно облекло и…  вани насред градината.

За клипа те обявиха в шоуто на Джеймс Корден “Late Late Show” и споделиха в Инстаграм, че се завръщат.

 Приянка и Ник се ожениха… отново

Причината за разделянето им преди беше, че искаха да се фокусират върху семейството, не върху работата вече. Всеки един от тях започна солова кариера – Джо като певец и фронтмен на групата DNCE, Ник като солов певец и актьор, а Кевин разви бизнес в сферата на недвижимите имоти.

Софи Търнър и Джо Джонас се сгодиха

Popular