Изпълненията на Майли Сайръс и The Weeknd – с много блясък и кич

След впечатляващото изпълнение на Шакира и Джей Ло миналата година, бяхме скептични как The Weeknd ще успее да ги надмине… и си останахме скептични до края.

Изпълнителят отново се преобрази според тематиката на последния си албум, разказвайки история за пиянска вечер с неприятен край. За феновете на певеца това или бе леко изтъркала се вече тематика, или пък много вълнуващо допълнение към наратива. За тези, които не следят последните събития около песните на Абел обаче, изпълнението му бе напълно лишено от смисъл.

Той се появи с бляскаво сако в червено под иначе изчистен черен тоалет и изпълнява насред сцена, която пресъздава улиците на Ню Йорк и техните заслепяващи светлини (както се казва албума на певеца – Blinding Lights). В изпълнението му се присъединява армия от негови копия с наранявания, подобни на тези, с които той се е появявал на събития, докато промотираше новите си песни.

В случая на Майли Сайръс и нейното първо по рода си изпълнение преди Суперкупата пък можем да кажем, че и там не липсваха wow-фактори с огромното количество цветове и блясък, както и разбира се, провокативното държание на Майли.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Вижте повече от изпълненията на двамата в галерията.

Fashion Gallery