Изненада! Миро се ожени

Изненадващо поп певецът Миро разкри, че се е оженил.

Изпълнителят вдигна сватба далеч от светската суета. Той сключи брак с приятелката си Ели в Корфу, Гърция. Сватбата се е състояла на 28 август, а Миро лично се похвали с щастливото събитие.

“Любовта дълго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее, не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината, всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи. Любовта никога не отпада”, съобщи новината младоженецът, използвайки цитат от Библията.

Миро сподели и колаж, на който пише “Е + М = Горчиво!”, брачни халки с инициалите им и датата 28 август 2016 г. Малко по-късно той сподели и снимка от големия ден. “Този кадър е за вас, с Благодарност за добрите думи и пожелания! Бъдете благословени! Е&М Костадинови”, написа младоженецът.

Миро и Ели са заедно повече от 11 години, след като се запознават след концерт на дует Каризма в Лондон. Двамата поддържат връзка от разстояние, тъй като тя от дълги години живее във Великобритания, където има бизнес. “Тя е единствената”, признава Миро под тяхна обща снимка, която той публикува миналата година.