Изненада! Хулио Иглесиас имал 41-годишен незаконен син

Оказа се, че испанската звезда Хулио Иглесиас има цели девет деца, а не както се смяташе досега – осем.

След извършен тест за бащинство става ясно, че 41-годишният Хавиер Санчес е син на певеца. Анализът потвърждава 99,99 % родствената връзка между двамата.

Жителят на испанския град Валенсия отдавна се опитва да получи признание за бащинство от Иглесиас, но той му го отказва. Запознати разкриват, че майката на Санчес е португалска танцьорка, с която певецът е имал афера по време на брака си с журналистката и модел Исабел Прейслер.

Интересен е фактът, че ДНК тестът е направен без знанието на Иглесиас. Адвокатът на Санчес – Фернандо Осуна, разкрива как точно се случва това. “Детектив замина за САЩ и откри материал за ДНК теста в боклука. Сега ще започнем процес, ще предявим иск в съда, тестът за бащинство отново ще бъде направен, но вече пред съда. Той ще потвърди това, което казваме”, обяснява адвокатът.

Хулио Иглесиас е на 73 години и по официални данни има 8 деца – 5 от които са от последната му изгора – бившият холандски модел Миранда Ринсбургер. От Исабел има една дъщеря и двама сина – 45-годишната Чабели, Хулио-младши и Енрике. От Миранда са момчетата Мигел, Родриго и Гилермо и двете близначки Виктория и Кристина.

Снимки: Profimedia