Ива Софиянска – Божкова иска и трето дете

Макар кариерата й в телевизията в момента да е в подем, за Ива Софиянска – Божкова семейството продължава да бъде основен приоритет.

Водещата на “Нова” украси новата корица на списание Grazia и открехна завесите пред личния и професионалния си живот.

Тя сподели, че в плановете й влиза след време да има и трето дете. “Майчинството направи живота ми по-щастлив”, споделя Ива пред дамското издание. Тя добавя, че се надява да е забавна майка за децата си. За своята половинка Ива казва: “С мъжа ми съм от 12 години – трудно ми е да си представя живота или себе си без него.”

В момента брюнетката, която още помним от времето на “Мело Тв Мания”, се радва на успех като водеща на собствени рубрики в сутрешния блок на Нова Телевизия. Една от рубриките й “Говори с Ива” е посветена на личности с фамилна история и популярни родители.


По стечение на обстоятелствата, съпругът й – Антон Божков, също е дете на известни родители и като цяло целият й живот по някакъв странен начин е обвързан с наследствеността. Често споделя, че гостите й пред камерата вероятно й се доверяват повече, именно защото споделят сходна история. Отскоро Ива има и обща светска рубрика с Мон Дьо.

Цялото интервю четете в новия брой на списание Grazia.