Ирина Шейк: “Брадли Купър е много отдаден баща”

Ирина отказва да коментира доскорошната си връзка с Кание, но вече отворено говори за бившия си съпруг.

Откакто Ирина Шейк и Брадли Купър се разделиха двамата са снимани неведнъж по време на разходките си с Леа, 4-годишната им дъщеря. Извън моментите, заснети от папараците обаче, бившата двойка e дори още по-отдадена в грижата за детето.

В ново интервю Шейк споделя, че наскоро Купър е прекарал две седмици с дъщеря си по време на почивка, без да търси помощ от бавачка или дори от самата Ирина.

Брадли Купър и Ирина Шейк на очарователна разходка с дъщеря им

Моделът разказва, че двамата се стараят да бъдат строги във възпитанието на Леа от възможно най-малка възраст.

“С баща й сме много стриктни. Когато приключи с храненето си, тя става от масата, взима си чинията и казва “благодаря”. Без “моля” и “благодаря” тя не получава нищо”, споделя Ирина. “Трудно е, защото сега тя има толкова много играчки. Аз  имах само една кукла, все още я имам. Голяма руска кукла с руса коса и сини очи. Баба ми правеше дрехите за нея. Винаги обяснявам (на Леа): “Виж, ти имаш тази играчка, аз имах само една.” Или понякога: “Имаш тези бонбони, аз получавах такива само за Коледа.”

В интервюто питат Ирина и за по-скорошната й връзка с Кание Уест. Тя обаче умело отговаря, че слуховете за нея никога не спират и че тя предпочита да остави нещата сами да се случват, без намесата на медиите. Макар и отношенията на Уест и Шейк да не бяха официално потвърдени, стана очевидно, че те са заедно от серия от техни снимки. Вижте повече по темата тук: Кание Уест и Ирина Шейк са скъсали