Ирина и Брадли се споразумяха

Брадли Купър решил да направи компромис и да приеме да живее в Ню Йорк, където винаги е искала да се настани Ирина, в името на дъщеря им.

Когато става дума за Леа, Ирина и Брадли наистина са готови на всичко. Двамата успяха да се споразумеят да живеят в един град, за да не пътува дъщеря им постоянно между различните части на Америка. Всеки месец двамата ще изготвят график за това колко време да прекарат с малката, според работните им ангажименти.

Брадли Купър и Ирина Шейк започнаха борбата за попечителството

Брадли се е съгласил да остави любимия си дом в Лос Анджелис, заради доброто на дъщеря си. И двамата с Ирина правят много жертви и компромиси, за да улеснят състоянието на Леа. Всъщност те все още прекарват време заедно като семейство, за да не чувства тя толкова явно раздялата.

Споразумението, което са изготвили, било по взаимно съгласие и двамата си имат толкова голямо доверие, че дори не се обърнали към услугите на адвокат. Близките им признават колко достойно се държат и двамата, което само потвърждава колко добри родители са те.

Ирина Шейк прегръща нов мъж – влюбена ли е?

“Майчинството никак не е трудно според мен. Ако обичаш някого достатъчно много, ще се постараеш да направиш всичко за него. Ако си майка, детето ти се превръща в приоритет – разбира се, че ще освободиш времето си за него”, разказа наскоро Ирина пред Harper’s Bazaar.

Ирина Шейк все още вярва в брака

Popular