Ирена Милянкова: Не оставям децата да ме водят

Ирена Милянкова е майка на пет деца, продължава да се изявява като модел, но вече работи и в агенцията за недвижими имоти на своята половинка Никола.

Въпреки заетото ежедневие, тя твърди, че е строга майка.

Вярвам, че не е достатъчно просто да обичаш децата си, от голямо значение е да ги научиш да се справят сами и да изградиш в тях полезни навици и привички, които остават за цял живот”, казва Ирена пред списание ОК!.

На корицата на новия брой тя позира заедно с дъщеря си Мелани-Роуз. Най-голямото дете на топмодела вече върви по нейните стъпки.

“Не разрешавам на децата си да ядат непрекъснато сладоледи, шоколади и бонбони, иначе казано – не позволявам както е “модерно” в днешно време те да ме “водят” – ако това ме прави лоша майка, предпочитам да съм такава”, с усмивка продължава Милянкова.


Мелани потвърждава, че майка й е “готина, но и строга”.

За миналото си и за развода с бащата на четири от петте си деца Ирена избягва да говори. Казва, че в момента се чувства добре. “Вярвам, че животът е такъв, какъвто си го направиш и че нищо не е толкова драматично, стига да съумееш да го погледнеш от друг ъгъл”.

Цялата фотосесия и пълния текст на интервюто ще откриете в списание OK!