Илън Мъск разкри причината за раздялата с Амбър

Новината за раздялата между Илън Мъск и Амбър Хърд успя да изненада всичко, но ето че бизнесменът разкри какво я е провокирало.

Американският предприемач коментира снимка на профила на бившата си половинка, на която са Малката русалка Ариел и Амбър Хърд. Актрисата ще се превъплъти в ролята на русалката Мера във филмите “Лигата на справедливостта” и “Аквамен”. Мъкс коментира кадъра с “Много сладко”, а малко след това побърза да уточни защо са се разделили двамата.

Напук на предположенията, че краят е настъпил след редица скандали, Мъск обясни, че разстоянието и несъвпадение на ангажиментите им са главните виновници за това.

“Между другото, искам да дам разяснение относно новинарската буря този уикенд. Въпреки че Амбър и аз се разделихме, ние все още сме приятели, оставаме близки и се обичаме. Връзките от разстояние, когато двамата партньори имат напрегнати работни задължения, винаги са трудни, но никой не знае какво крие бъдещето”, обясни Мъск.

Актрисата също коментира раздялата им. “Да бъдеш в общественото полезрение налага да даваш обяснения на толкова много хора през цялото време. В този случай бих искал да остана по-тиха. Въпреки че се разделихме, с Илън оставаме загрижени един за друг и ще си останем близки. Благодарим Ви за постоянната подкрепа, уважение и запазване на личното ни пространство в тези трудни личностни моменти.”