Илън Мъск и Граймс посрещнаха първото си дете

От последните публикации на Илън Мъск разбираме, че приятелката му Граймс е родила.

“Майката и бебето са добре”, съвсем кратко написа бизнесменът снощи в Twitter, като от преди се знаеше, че терминът на певицата Клеър Буше, както е истинското й име, е бил четвърти май.

Датата е още по-специална за двойката, защото точно преди две години двамата се появиха за първи път заедно, потвърждавайки новината за връзката си. Избраха да го направят на червения килим на Met Gala-та.

Последователите на Мъск го засипаха с поздравителни публикации, като много от тях попитаха за името на бебето. На шега или не, 48-годишният милиардер отговори “X Æ A-12 Musk”.

Това е първото дете за Граймс, но не и за Илън. Преди тази връзка той е имал два брака, от които има 6 деца. Първата му половинка, с която е и бил най-дълго, е Жюстин Уилсън. С нея той посрещна първия си син Невада, който за съжаление е починал скоро след раждането си. По-късно на двойката им се раждат близнаците Грифин и Ксавие, а след това и тризнаците Кай, Деймиън и Саксон.

Илън Мъск: Страдам от биполярно разстройство

След раздялата си с Джъстин Илън се събира с актрисата Талула Райли. Женят се през 2010 година и се развеждат след само две години брак. По-късно обаче отново се събират през 2013-та, но се разделят окончателно през 2016 година.

Преди да започне връзката си с Клеър Илън имаше кратка връзка и с актрисата Амбър Хърд.

Popular