Идрис Елба е преминал инкубационния период

Идрис Елба, който даде положителен тест за коронавирус на 16 март, е преминал инкубационния период без симптоми.

47-годишният Елба така и не разви болестта. Той и съпругата му Сабрина (30) обаче продължават да са под карантина в Ню Мексико, където актьорът и диджей снимаше филм за Нетфликс. Заради отмяната на полетите, семейството не може да се прибере в дома си в Лондон.

“Няма как да хванем самолет и да се приберем вкъщи, но ако изключим това, сме добре и сме благодарни, че най-лошото се размина”, сподели Елба.

“Справяме се добре и психически, опитваме се да бъдем позитивни. Надявам се, че вие се настройвате положително също и не се притеснявате твърде много. Чуйте го от мен – мислех, че за мен ще е най-трудно, след като съм астматик, но се справих и вие можете също”, допълни актьорът.

Вижте още: Слухът, че Идрис Елба е в критично състояние, е фалшив

Междувременно стана ясно още една добра новина и тя е, че големият оперен тенор Пласидо Доминго, който беше в болница в Мексико, е победил болестта и се е прибрал у дома.

Със симптоми продължава да е и монакският принц Албер II, но при него заболяването от коронавирус протича леко, а той продължава активно да работи от вкъщи, докато е под карантина.