Изненада! Ето го новото гадже на Тейлър Суифт

Тейлър Суифт успя да ни изненада с поредния известен мъж в живота си.

Певицата определено има афинитет към музикантите, тъй като новата й половинка отново е от този бизнес. Блондинката излиза с диджея Калвин Харис. Да, същият, който заряза Рита Ора с есемес. Подобно нещо се бе случило и с Тейлър и Джо Джонас, който прекрати връзката им по същия начин.

Новата двойка бе засечена за първи път заедно на разходка в Нешвил. И като повечето влюбени, тоалетите им бяха в синхрон. Блондинката бе с черна пола и блуза в цвят каки, докато Калвин бе с черни дънки и тениска в същия военен нюанс.

Нищо неподозиращата двойка бе забелязана от свои почитатели, които веднага ги снимаха и споделиха кадрите в Twitter. Феновете на двамата веднага се въодушевиха от новината и мимоходом им измислиха прякор, както на повечето известни двойки. Тейлър и Калвин вече са Кайлър!




Двойката за първи път бе забелязана още през февруари, когато двамата открито флиртували и се държали за ръце по време на наградите BRIT. Но това не е всичко. Певицата била видяна и на едно от участията на Харис на 8 март в Лас Вегас. На концерта Тейлър е довела и най-близките си приятели като Селена Гомес, Ели Гоулдинг и Хаим, които са одобрили новия й избор.

Няма как след новината за новосформираната двойка, феновете да не се запитат колко точно ще изтрае този романс. И веднага идва следващият въпрос – колко Тейлър ще създаде Тейлър след поредната си сърцераздирателна раздяла? Едно е сигурно, единствените печеливши, са почитателите на блондинката, тъй като те се радват на драматичните й парчета, които стават големи хитове!

Снимки: Profimedia; Twitter