Изкусителната Ева Грийн е гореща за Campari

Фаталната дама на Холивуд Ева Грийн е новото лице на календара на Campari за 2015 година. 

Ева се присъединява към забележителните Пенелопе Крус и Ума Търман, които красяха респективно изданията за 2013 и 2014 г. Както винаги, фотосесията е издържана изцяло в червено, като Ева сменя няколко зашеметяващи рокли, които я карат да изглежда още повече като богиня.
Вероятно познавате Грийн от блокбъстъра “300: Възходът на Империята”, но бързаме да ви кажем, че това лято ще можете да ѝ се насладите и в дългоочакваното продължение на “Град на греха: Жена, за която да убиваш”, където Ева е толкова изкушаваща, че един от постерите с нейно участие беше официално баннат в САЩ!
За 16-тото издание на световноизвестния календар на Campari за пръв път зад обектива застава жена и това е Джулия Фулъртън-Батън – фотограф, признат в целия свят с изложби на изящно изкуство. Темата този път е „Mythology Mixology“ (Митична миксология), посветена на колоритната история на Campari и на характерните факти, свързани с дванадесет от неговите най-обичани класически коктейли.
Самата Ева коментира участието си в този престижен проект така:  „За мен е чест и привилегия да работя за култова световна марка като Campari. Има нещо много специално в тазгодишната тема, която създава неустоим и почти магически баланс между класическо и съвременно. В основата на всеки образ се открива богатата история на всеки от тези най-обичани коктейли на Campari, но те са представени по начин, който е ултрамодерен и излъчва оригиналност и стил. Това е невероятно красиво творение и то ясно показва, че въпреки че някои от тези рецепти са на повече от 100 години, те все още са актуални и харесвани и днес.“
Вижте екслузивни кадри от фотосесията в галерията!
10+1 най-секси брюнетки в шоу бизнеса
15 неща, които не знаете за тези звезди
Звездите, които украсиха мъжката библия