Изкушението Рита Ора

Рита Ора е едно истинско ходещо изкушение, а ние отново се убеждаваме, че любовта й се отразява повече от добре.

И колкото по-щастлива и влюбена е тя, толкова по-секси изглежда. Тези дни блондинката показа съвсем нова визия – променена прическа и по-тъмни кичури, които отиват перфектно на тена й.

Рита бе забелязана и с доста предизвикателен прозрачен тоалет с дълбоко деколте, които веднага я превърнаха в център на внимание. Певицата бе координирала и грима си с тоалета – нежни и деликатни сенки в люляков цвят, които перфектно кореспондират на цвета на предизвикателната рокля, без да натоварват визията.

В последните седмици Рита е на крилете на любовта, която откри в лицето на поредното лошо момче в музиката – барабанистът Травис Бейкър. Макар и със скандална слава, Бейкър явно много обича и глези Рита, тъй като за момента е успял да изтрие всички негативни емоции, останали й след връзката й с Калвин Харис.

„Видях светлина в тунела“, казва най-сетне Рита. Но раздялата й с диджея е била наистина болезнена за нея. „По това време… аз просто исках да пълзя в леглото си и да умра. Но накрая излязох от това от другата страна – оцеляла“, разкрива истината певицата. 

Снимки: Profimedia