Изключват системите на Боби Кристина

Поредна трагедия сполетя семейството на Уитни Хюстън. Дъщеря й Боби Кристина е на прага на смъртта.

Лекарите са стигнали до заключението, че няма надежда момичето да оздравее и са посъветвали баща й Боби Браун да изключи животоспасяващите системи.

От вчера близките им са в болницата и си взимат последно сбогом с момичето. “Всички приятели и роднини пристигнаха в болницата, за да си кажат сбогом с нея”, заявиха източници пред сп. People. Според запознати Браун е искал да изчака с решението за съдбата на дъщеря си до понеделник. “Прогнозите за живота на Боби Кристина изобщо не са оптимистични и лекарите са съобщили на баща й Боби Браун, че те не могат да направят нищо повече, за да спасят живота й”, съобщи Fox News.

Днес е рожденият ден на Браун и той трябва да вземе тежкото решение за съдбата на детето си. Междувременно излезе и новината, че той чака шесто дете.

Боби Кристина беше намерена в събота в безсъзнание във ваната на своята къща в Алабама. Лекарите успели да възвърнат дишането й, но оттогава тя е е на изкуствено дишане в интензивното отделение.

Преди три години точно по същия начин майка й Уитни Хюстън бе намерена мъртва във ваната в хотел на Бевърли Хилс, след като погълнала голямо количество опиати.

Снимки: Profimedia