Изгониха Мадона от киното

Изгониха Кралицата на попа Мадона да влиза в киното, защото пращала нон-стоп sms-и по време на прожекция.

Това се случило миналата седмица в един от киносалоните на американската верига Аламо Драфтхаус Синемас, когато е била премиерата на драмата на Стив Маккуин “12 години роб” на кинофестивала в Ню Йорк.
Вместо да гледа филма Мадж се занимавала с телефона си и пречела на околните. Тя дори се скарала с един от зрителите, който й направил забележка, защото пречи.Това е по работа… поробителю!“, подметнала тя. Забележката й обаче не била много уместна, тъй като филмът разказва историята на афро-американски роб, който 12 години работел на плантации в Луизиана.
Затова от веригата киносалони й забранили да припадва до тях. “Докато не се извини на почитателите на киното, Мадона няма да гледа филми в Драфтхаус“, съобщил генералният директор на основаната в Остин, щата Тексас, киноверига Тайм Лийг.
По-късно Тайм Лийг съобщил в Twitter, че забраната е просто шега. “Но сега, след като тази забрана се установи, аз, разбира се, ще я приложа”, допълнил той пред сп. Ентъртейнмънт и добавил, че този път не се шегува.
Търси се нов Крисчън Грей!
СНИМКИ: Фарел Уилямс вдигна сватба