Избираме “Жена на годината” на 8 декември

Избираме “Жена на годината” за 2013-а на специална церемония, която ще се проведе на 8 декември.

Престижният конкурс стартира през 2006 г., когато екипът на списание Grazia решава, че съвременната българска жена има нужда от публично признание. Целта на “Жена на годината” е да отличи най-заслужилите дами от българския обществен живот през съответната година, като номинираните са разделени в 12 категории  – Мода-лица, Мода-дизайнери, Сцена-актриси, Сцена-музика, Спорт, Изкуство, ТВ-шоу, ТВ-публицистика, Бизнес, Общество и Благотворителност.

Във всяка категория са номинирани по 5 участнички. За всяка една от тях можете да гласувате на www.graziaonline.bg или с SMS на 2250 (0.60 лв. с ДДС за всички мобилни оператори), като изпишете кода на избраничкатаси – например SPORT 1 или FACE 2, вашето име и града ви, всичко на латиница. Гласуването продължава до 8 декември 2013 г., а победителите ще обявим в януарския ни брой.

Трима от гласувалите пък ще спечелят награда – по един от двата аромата на PRADA Candy или този луксозен подаръчен комплект от La Prairie на стойност 350 лв.

Освен открояването на най-успешните жени в различни области, чрез конкурса списанието фокусира общественото внимание и върху конкретна социално значима кауза. Мисията тази година се нарича “На училище през XXI век – игра на традиции, модерност и въображение!”

Със своите четири издания “Жена на годината” се налага като едно от най-престижните събития в България. Неслучайно зад него с авторитета си застава и г-жа Меглена Кунева, която в качеството си на Еврокомисар е патрон на конкурса от 2006 до 2009 г. Неин достоен наследник в тази роля в последните четири години е кметът на град София – г-жа Йорданка Фандъкова.

Бляскавата церемония се излъчва в националния тв ефир, като получава широк обществен отзвук благодарение на активното участие на всички печатни и електронни медии в отразяването й. Тя става факт, благодарение на спонсорите Fashion Days, BOSS, The Mall и Carrefour.


Наталия Симеонова: “Всяка моя сълза нараняваше дъщеря ми”
Гери Турийска: Не бих написала поп-фолк песен