Ивайла Бакалова заживя в Дубай

Ивайла Бакалова избяга от мрачното време у нас и от няколко седмици е в Дубай.

Миската споделя снимки от безметежните си дни в топлата страна в профила си в Instagram. Напълно възстановена след тежкото счупване на крака, което получи в “Къртицата”, Ивайла се е отдала на забавления. Тя дори показа как се вози на малък джип в пустинята.
Ивайла не спира да интригува последователите си със снимки, на които изглежда безгрижна и щастлива. Само най-близките й обаче знаят какво я е отвело в Дубай за толкова време – дали просто почивка с приятели, или мистериозна нова любов?
Ивайла е излекувала напълно крака си и отново се отдава на любимите си екстремни преживявания.

Вижте бг звездите без грим

Миската редува ескремни изживявания в пустинята с релакс в луксозните заведения в Дубай. От профила й става ясно, че ще се завърне в България за празниците през втората половина на декември.
33-годишната Ивайла има дъщеричка от бизнесмена Румен Гайтански, който след това се обвърза с манекенката Ася Христова и отново стана татко на момиченце. За него Ивайла казва, че сега са в отлични отношения и разчита на него безрезервно. След раздялата им обаче, тя така и не се обвърза сериозно или поне не оповести публично да е имала нова връзка. Една от версиите е, че Гайтански плаща на бившата си огромна издръжка, но държи никой нов мъж да не доближава Ивайла и дъщеря му Рая.