Италианската приказка на Джерард Бътлър

Двама много щастливи хора – това виждаме, когато разглеждаме снимките от римската разходка на Джерард Бътлър и Мадалина Генеа.

Джерард беше в Италия като част от промо обиколката за новия си филм “Код Олимп” (Ако мисълта за зрелищен екшън в добрата стара холивудска традиция не ти е съвсем далечна, непременно го гледай). А Мадалина, която живее в Милано, побърза да отскочи до столицата, за да прекара повече време с половинката си.
Красавицата разходи 49-годишния актьор из забележителностите на Вечния град. По време на обиколката, двамата използвали поне четири различни телефона, за да снимат красотите наоколо, преброиха бдителни папараци. В края на деня, Джерард туитна своя снимка на фона на историческите забележителности и написа: “Един момент като този си струва цялата обиколка!”


Двамата с Мадалина са заедно от миналата година, когато се запознаха в Ню Йорк. Не знаем колко са сериозни нещата между двамата, но фактът, че Джерард заведе знойната моделка на Оскарите определено ни светва лампичката!  


Снимки: Profimedia