Яна Маринова: Бих простила изневяра

Актрисата Яна Маринова разкри, че би преглътнала предателство от страна на любимия й мъж.

“Бих простила изневяра. Не знам какво би ми коствало, но бих простила”, откровена е брюнетката. “На никой не му е приятно да му засегнат егото. В една връзка обикновено са двама, така че, за да се стигне до изневяра и другият човек някъде е сгрешил“, допълва Маринова. Актрисата от 6 години е омъжена за своя любим Тихомир. Това е втори брак и за двамата. От първите си бракове и той, и тя имат по едно момче.

Яна и нейния съпруг Тихомир са страхотен тандем

В момента красавицата влиза в ролята на фаталната Ясмина в сериала “Връзки”, която изневерява на съпруга си с друг любимец на родната публика – Михаил Билалов. Яна сподели още, че се възхищана на играта на своя екранен партньор – Джаро, който играе ролята на психотерапевта Тони, нейния любовник.

Актрисата е категорична, че ролята й е като създадена за нея самата. Защо? Защото героинята й е мъжко момиче, което може да бъде и истинска дама в обществото. Самата Яна признава, че е била посъветвана от екипа на сериала героинята й да наподобява образа на известната ни сексоложка Наталия Кобилкина – по деликатен начин да знае какво и как да каже.
Дейвид Бекъм с роля в киното