Има нов мъж до Гуинет Полтроу

Изглежда Гуинет Полтроу е оставила зад гърба си 10-годишния си брак с вокалиста на Coldplay Крис Мартин. Актрисата беше забелязана на романтична среща с нова изгора – изпълнителният продуцент на тв сериала “Клуб Веселие” Брад Фалчук.

Въпреки че 41-годишната актриса се е появявала в пет епизода на сериала като Холи Холидей, близък източник сподели пред US Weekly, че двамата с Фалчук са запазили професионални отношения по това време. Едва на по-късен етап отношенията им станали по-романтични.

Свидетели на задушевната им вечеря в Лос Анджелис казват, че двамата изглеждали сякаш флиртуват. След въпросната вечеря двамата пристигнали в Юта за романтична почивка.

43-годишният изпълнителен продуцент на “Клуб Веселие” е новият мъж до Гуинет Полтроу



Гуинет и фронтмена на Coldplay Крис Мартин обявиха, че слагат край на брака си, преди 4 месеца. Двамата обаче запазиха добрите си отношения и доста често бяха забелязвани заедно, което породи слухове, че може би ще опитат да закрепят връзката си.

Междувременно Мартин призна в скорошни интервюта, че с Гуинет са приятели и все още са много близки. В крайна сметка ги свързват и две деца – дъщеря им Епъл на 10 и синът им Моузес на 8.

43-годишният Брад Фалчук също се намира в подобно положение. Миналата година той се разведе със съпругата си, с която също имаха 10-годишен брак, и дъщеря и син.

Снимки: Profimedia

Норт Уест направи своя моден дебют
Джесика Алба е ходещо уравнение на женствеността
Полицай изпи с поглед дупето на Ким Кардашиян