Иън омая нова вампирка

Лоша новина, дами! Любимецът ни от малкия екран Иън Сомърхолдър вече не е свободен. 

Поредната вампирка завладя сърцето на синеокия красавец от сериала “Дневниците на вампира”. И това е актрисата от поредицата “Здрач” Ники Рийд. 
Двамата бяха засечени да тичат заедно през уикендa и медиите отвъд океана веднага се запитаха дали случайно между тях не се заражда романс. Оказва се, че случаят е точно такъв. 
Източник споделя пред Hollywoodlife, засега двамата просто опитват да видят дали приятелството им ще прерасне в нещо повече. Иън и Ники се познават от години покрай работата си, а освен това Ники е приятелка с бившата на Иън – Нина Добрев. 
Преди да си помислите, че тук се заформя любовен триъгълник ще ви кажем, че Иън и Нина са в много добри отношения, макар и разделени. Двамата скъсаха през 2013 г., а съвсем скоро Нина сподели в интервю пред списание NYLON, че са останали много близки и все още са приятели. 
И докато Иън беше сам вече повече от година, Ники сложи край на брака си с Пол Макдоналд едва през март месец. Двамата все още не са се развели окончателно, но очевидно това не ѝ пречи да търси любовта на друго място. 

Снимки: Profimedia