И те са хора: моделът Криси Тейген показа стрии

Оказа се, че и топмоделите имат несъвършенства като всички останали жени, но умеят да ги прикриват.

Съпругата на музиканта Джон Леджънт и лице на Sport Illustrated – Криси Тейген, е сред малкото красавици, които се осмелиха да покажат един от своите недостатъци. Познатата с щурия си нрав брюнетка публикува снимка в Instagram, на която позира по къси панталонки. От кадъра е видно, че тя има не само синки по краката, но и стрии. И това не е първият път, в който Криси ги показва!

Синини от блъскане в дръжките на кухненското чекмедже тази седмица. Стрии, кажете “здрасти”!“, коментира Криси Тейгън под кадъра. Този “минус” предизвика доста бурни емоции у феновете й. “Красива”, “Браво, Криси” и “Уоу, благодаря ти за това, че повдигна самочувствието ми. Обичам те, Криси Тейгън” са само част от коментарите, които фенове написаха под снимката.

Криси наскоро разкри, че преди време е била помолена да напусне модна кампания, заради факта, че е прекалено дебела. И макар да е с перфектна форма е видно, че тя е имала колебания в теглото, от което са и стриите й. И топмоделът полага сериозни усилия, за да ги заличи, но явно и при нея нищо не действа!