И Кейт стана жертва на фотошоп

Кейт Мидълтън стана поредната жертва на фотошопа.

Известна с перфектната си визия, херцогинята на Кеймбридж сияеше на една от последните си публични появи миналия месец в Лондон. Тя бе облечена в стилно палто в бебешко синьо, което много й отива. Очевидно обаче, някои медии прецениха, че блясъкът й не е достатъчен и прибегнаха до услугите на фотошопа.

Само че, както е народната поговорка “вместо да изпишат вежди, извадиха око”. Съпругата на принц Уилям бе сложена на корицата на най-продаваното седмично списание в Австралия Woman’s Day, но я представи в съвсем различна светлина.

С помощта на фотошопа редакторите изсветлиха кожата на лицето на Кейт, която придоби чак плашещ вид, очите ѝ придобиха изцъклен вид и съвсем нов цвят, а на устните ѝ са сложили червило. Те обаче не спират дотук, тъй като са добавили допълнителен блясък на обеците й.
Това обаче не е първия път, в който Кейт става жертва на фотошопа. През 2012 г., докато тя бе бременна с принц Джордж, сп. Star реши да уголеми корема ѝ, за да илюстрира новината си, че тя е в очакване на близнаци.
Снимки: Profimedia