И Кейли Куоко изненада с къса коса

Нашумялата звезда от малкия екран Кейли Куоко изненада феновете си с новата си прическа.

Кейли се е подстригала късо, като косата е малко по-дълга в предната част. Визията малко напомня тази на Дженифър Лоурънс в момента. 
Самата Кейли качи снимка на новата си прическа в Instagram. Тя благодари на фризьорите, че са “извадили на показ Питър Пан, който се крие в нея”. Като се замислим, не можем да отречем, че подстрижката наистина доста напомня тази на любимия детски герой.
Ден по-късно, сладураната се появи на разходка с новата си визия. Кейли беше облечена със светла лятна рокля с тънки презрамки и не можем да отречем, че прическата й започна все повече да ни допада! Просто лежерната й визия се допълваше много добре от подстрижката с леко хлапашко излъчване.
А ето и как изглеждаше Кейли преди последната намеса на фризьора:
Предишната визия на Кейли също беше много приятна, а именно модерна черта с асиметричен бретон и малко по-тъмни корени
Актрисата от “Теория за големия взрив” не за пръв път поднася големи изненади. Навръх нова година, тя изненадващо се омъжи за тенисиста Раян Суийтинг, с когото се познаваха от скоро. Не закъсняха и слуховете, че 28-годишната Кейли била избързала с обвързването и само седмици след венчавката в семейството възникнали сериозни караници.
Дали пък промяната в прическата не е знак за преломен момент в личния живот? Предстои да разберем!
15 лесни прически за тези, които нямат време
Да или не? Рита Ора с къса коса
СНИМКИ: Сватбата на Ким Кардашиян и Кание Уест