И “The Morning Show” получава продължение

Вчера бе потвърдено – “The Morning Show” ще продължи с трети сезон.

Феновете на популярния сериал с Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун дълго време очакваха да разберат дали “The Morning Show” ще продължи с още един сезон и сега най-сетне желанието им бе изпълнено – от AppleTV+ обявиха, че са стигнали до споразумение и Алекс и Брадли ще се завърнат на екрана.

Въпросът дали шоуто ще продължи бе поставен, защото според източниците на медиите Дженифър и Рийз първоначално са подписали договор за три години работа по проекта. Заради пандемията обаче втори сезон на сериала дойде почти две години по-късно и с това не бе сигурно дали двете актриси ще се обвържат със сериала за трети сезон. Но няма място за притеснение – дуото отново ще играе заедно съвсем скоро.

Все пак обаче ще има промяна в екипа. Продуцентът Кери Ерин, която работи по първите два сезона, се оттегля от главния си пост и ще остане част от “The Morning Show” като консултант, а на нейно място идва Шарлот Студ.

Още от премиерата си през 2019 година сериалът се радва на големи успехи. Освен високата гледаемост “The Morning Show” си спечели и 7 награди, както и цели 29 номинации.