И дъщерята на Еди Мърфи каза “да”

Бриа Мърфи, дъщерята на Еди Мърфи се омъжи за актьора Мишел Ксавьев в Бевърли Хилс.

Щастливата двойка се венча на частна церемония пред 250 близки приятели и семействата си. Събитието се очакваше от декември миналата година, когато с пост в Инстаграм Бриа съобщи, че е сгодена.

Само седмица преди бракосъчетанието тя публикува нови снимки, този път с думите: “Нямам търпение да се омъжа за теб.”

Еди Мърфи изпълни дълга си на баща, завеждайки дъщеря си до олтара и предавайки я на бъдещия й съпруг. След вричането във вярност, сватбата е продължила с парти, пълно с танци и забавления до сутринта.

Булчинската рокля на Бриа е по дизайн на Нета Беншабу, а младоженецът носи смокинг от Knot Standards, направен от Дион Латимор.

След като заведе дъщеря си до олтара, актьорът показа, че владее и няколко танцови стъпки. Той излезе на дансига заедно с нея, танцувайки на песента “Isn’t She Lovely” на Стиви Уондър. Видео от специалния момент беше публикувано в историите на Бриа в Инстаграм. След като песента приключва, Мърфи показва и забавната си страна, правейки интересни движения, на които дъщеря му се забавлява.

Бриа е най-голямото дете на актьора, което той споделя с бившата си съпруга Никол. Момичето добива слава, след като се появява на екран заедно с майка си в предаването Hollywood Exes през 2014 година. Страстта й обаче е рисуването. Бриа има още 9 братя и сестри – Ерик, Кристиан, Майлс, Шайни, Зола, Бела, Енджъл Айрис, Изи Она и Макс Чарлз. Всички те са на възраст от 33 до 3 години.

Говорейки по време на арт шоуто й в Лос Анджелис през 2020 година, Еди описа най-голямата си дъщеря като “добро дете”. Той допълни, че от години знае колко талантлива е Бриа, но сега се радва, че това може да се види от целия свят. “Вълнуващо е да видим работата й, окачена по стените. Изпитвам голяма гордост като родител”, каза още актьорът.

Той добавя: “Наистина ми провървя с децата. Нито едно от тях не ме разочарова, всички са прекрасни хора.”