И братът на Кейт Мидълтън стана милионер

Компанията на Джеймс, Boomf, надхвърли 1 милион паунда продажби.

Братът на Кейт и Пипа Мидълтън премина през много, преди да постигне успехите си. Въпреки че вече от Ex-Rate отчитат, че компанията му за персонализирани маршмелоу вече надмина прага на 1 милион паунда в продажби, Джеймс Мидълтън трудно постигна успеха си.

От основаването през 2013 година компанията претърпява множество трусове и финансови затруднения. В резултат Джеймс е диагностициран с клинична депресия, за която писа в откровено есе за Daily Mail през 2019 година. Тогава именно Кейт го е подтикнала да разкаже историята си, за да помогне на други хора, които ще се припознаят в признанието му.

Днес обаче всичко се нарежда за Джеймс – освен че достигна първия си милион продажби, компанията му разширява продуктите си. Като верен dog lover единственият брат Мидълтън разработва продукти за кучета и с тази цел през пандемията успява дори да разрасне екипа си, въпреки че много други компании търпят загуби през този период.

В началото на този месец от People докладваха, че той и годеницата му са си купили нов дом. Той и Алис Тевенет, както се казва половинката му, са заедно от няколко години и бяха планирали сватбата си за миналото лято, но пандемията промени плановете му.

На гости на Джеймс Мидълтън в Шотландия