И Били Айлиш с първа испанска песен

Всe повече изпълнители създават музика на испански.

Миналата седмица Селена Гомес изненада феновете си с песен, изцяло на испански език. Има ли тя латино корени? Да, тя е споделяла, че семейството й е от мексикански произход и че спазват някои от традициите, характерни за испаноговорящите страни.

Сега Били Айлиш сподели песен, на която пее на испански език. Тя има ли латино корени? Не, никакви. Певицата е родена в Америка, а семейството й има шотландски и ирландски произход.

И все пак това е вторият път, в който тя пее на испански. През 2018 година тя направи кавър на песен на чуждия за нея език. Тогава Айлиш заяви, че не умее да говори на испански, но е искала да изпее песента въпреки това. Според феновете й това й се отдаде добре, след като парчето бе гледано милиони пъти.

Този път испанската песен на Били е в дует с латино певицата Росалия, която напоследък добива все по-голяма популярност.

Видеото към песента предлага значително модно вдъхновение. Били е облечена с пуловер от The Row, заедно с обувки Moon Boots, докато Росалия носи топ от Christian Dior.

Вижте видеото тук: