Хю Хефнър: Никога не съм изневерявал

Хю Хефнър разкри подробности за интимния си живот в интервю за Esquire.

Хю е оригиналният плейбой и живее, за да поддържа този имидж. В интервю за Esquire 86-годишният ценител на женския сексапил разкрива бройката жени, с които е преспал през годините – над хиляда. Не сме изненадани!

На партито по случай 81-вия му рожден ден

Ето какво още Хефнър сподели за интимния си живот:

Имало е периоди, в които съм бил моногамен – по време на браковете си. Никога не съм изневерявал. Но компенсирах за тези периоди през останалото време, когато бях необвързан. Не трябва да се губи тренинг.

Хефнър за първи път се ожени през 1949 г. за студентка на име Милдред Уилямс, от която има две деца – Кристи и Дейвид. Разделят се през 1959 г.

И чак след 40 години се решава на втори брак. Това наистина е достатъчно дълго време, за да достигне трицифрена бройка в списъка с прелъстените от него жени.

През 1989 г. казва “Да” на Кимбърли Конрад, плеймейтка, с която се разделя през 1998 г., но се развежда с нея чак през 2010.



Хю с първата си съпруга

По време на този период между раздялата и развода, Хефнър премина през много връзки с млади зайчета на Playboy, включително близначките Санди и Манди Бентли. Връзките му с плеймейтките Холи Мадисън, Бриджит Маркард и Кендра Уилкинсън станаха публично достояние след риалити шоуто “Съседски момичета” (“The Girls Next Door.” ).

През януари 2013 Хю сключи брак за трети път с Кристъл Харис, която е 60 години по-млада от него.



Хю и Кристъл Харис

Снимки: Profimedia

Виж още:
Радост в Истанбул заради Орландо Блум
Оливия Палермо носи iPhone с името си
Шопинг: бял блейзър за пролетта
Върни блясъка на кожата си
Сексът като лекарство (Да си припомним колко е полезен!)