Хю Джакман купи мезонет в Ню Йорк

Актьорът Хю Джакман купи мезонет в нюйоркския квартал Челси за 21,125 милиона долара. Апартаментът се намира на 100 Eleventh Avenue и е с площ от над 400 квадратни фута и четири спални. Проектиран от архитекта Жан Нувел, комплексът е една от най-впечатляващите новости от последните двадесет години.

Заобиколен от безцветни стъклени прозорци, отварящи се към пейзажа на квартала, от пода до тавана, той разполага с 350 квадратни метра външно пространство, с голяма тераса на покрива, разделена на зони за хранене и релакс. А гледката е наистина „УАУ“. Мезонетът гледа към река Хъдсън, центъра и Мидтаун.

Удобствата в сградата включват плувен басейн с олимпийски размери, фитнес център и стая за прожекции. Първите снимки на имота разкриват голяма трапезария с изглед към реката, минаваща през Ню Йорк, както и серия от произведения на изкуството, разпръснати из стаите.

Новият дом на Хю Джакман е с разкошна всекидневна в сини нюанси и бяла емайлирана кухня. А големите прозорци в спалните, позволяват на звездата да заспива пред светлините на американския мегаполис.

Хю Джакман купи мезонета в компанията на съпругата си Дебора – Лий Фърнис

Актьорът от „Wolverine“, “X-Men” и „The Greatest Showman“ обяви за продажба апартамента си в проектираната от Ричард Майър кула на съседна улица. Обявената сума е на стойност от 38,9 милиона.

Според източници, продавачите са Даниел Фишел и Силвия Нийл. Господин Фишел е президент на глобалната икономическа консултантска фирма Compass Lexecon. Освен това е бил декан на юридическия университет в Чикаго. Пентхаусът често се появяваше на пазара предходната година и първоначално бе на цената от 25 милиона долара.

Джакман също притежава дом в Мелбърн, в родната си страна – Австралия. Сред характерните отличителни черти на обзавеждането са изборът на бяло и изключително стилните консумативи. Но това по никакъв начин не трябва да ни изненадва. Всички знаем характерният изтънчен стил на популярния актьор.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Съпругата на Хю Джакман му забрани да снима с Джоли