Хванаха в изневяра гаджето на Клои Кардашиян

“Вълкът кожата си мени, но нрава не!” – тази поговорка е валидна за приятеля на Клои Кардашиян – Тристан Томпсън, който отново бе хванат в изневяра.

Изглежда историята се повтаря. Докато гаджето на Тристан е бременна с първото му дете, той започва да излиза с Кардашиян. Сега баскетболистът пък е хванат да изневерява на бременната Клои, която след броени дни трябва да роди второто му дете.

Клои Кардашиян мечтае за сватба

27-годишната звезда на NBA бе заснет да се целува с мистериозна брюнетка в бар в Ню Йорк. Впоследствие, в 5 часа сутринта двойката се отправя към хотела на звездата. Разбира се, това не остава незабелязано от погледа на папараците. The Shade Room публикуваха видеоклип на Томпсън и брюнетката, които доказват техните думи.

TMZ веднага припомни кадри на Томпсън, който през октомври 2017 г. отново е хванат да се целува с жена, която не е Клои Кардашиян.

До момента няма коментар нито от Тристан, нито от Клои или от техните близки.

Бременната Клои Кардашиян с провокативни кадри

Новината идва дни, след като Кардашиан сподели снимка, на която се целува с любимия си мъж а коментарът под кадъра гласи, че вече са готови да посрещнат своя наследник. Двойката живее в Кливланд, Охайо и именно там планират раждането на дъщеря си. Разбира се, няма как това да се случи без присъствието на целия клан Дженър-Кардашиян, които ще пътуват от Лос Анджелис.

Бебешкото парти на Клои Кардашиян

“С Тристан предпочитаме да прекарваме времето си у дома – да готвим, да се грижим един за друг. В Ел Ей съм затрупана с работа. Но обичам да ходя там, защото виждам сестрите си, майка ми и хората, с които съм израснала. Така че, обожавам да съм и в двата града!”