Християна Лоизу спечели X Factor

Християна Лоизу спечели четвъртия сезон на музикалното предаване “X Factor”.

Освен, че спечели любовта на зрителите, които я провъзгласиха за финалистка, тя взе и голямата награда от 50 000 лева. Това е първата парична награда, която се дава в историята на формата у нас.

На финала Християна влезе в оспорвана битка с 15-годишния Кристиан Костов. Трета пък остана любимката на Криско – Дарина Йотова. „Тази победа е ваша! Благодаря ви за подкрепата“, сподели Християна при своята победа.

Любопитен факт е, че двамата финалисти са наполовина българи. Християна е от Кипър, но говори перфектен български. Кристиан пък е израснал в Русия, тъй като неговата майка е от там.

Победителката спечели окончателно любовта на зрителите с дуетното си парче с Наско от Б.Т.Р. – Time to say goodbye, което в оригинал се изпълнява от Андреа Бочели и Сара Брайтман. Песента бе идеална за Християна, която учи оперно пеене. „Християна е любимка в нашето семейство“, призна от своя страна Наско.

Талантливият Кристиан пък имаше шанса да пее на една сцена с Васил Найденов, с когото изпълниха вечния хит „Сбогом, моя любов“
. „Кристиан е има изключителен потенциал! Сцената го обича!“, категоричен бе Найденов за младия талант.