Хилари Дъф влезе в топ форма след второто раждане

От пухкавите извивки на Хилари Дъф вече няма и следа. След раждането на второто си дете, актрисата е успяла да влезе в топ форма.

Ще се убедите от снимките в галерията! На тях Хилари е хваната да излиза от фитнес залата, облечена спортно. Тя носи сива тениска и червен клин, който подчертава по-слабата й фигура и перфектно оформените, стегнати бедра.

“Тялото ми е невероятно, но аз винаги съм имала сложна връзка с него и ту го обичам, ту го мразя, като всяка жена”, казва актрисата, която преди година и 5 месеца стана майка за втори път.

За да оформи фигурата си, Хилари е започнала да тренира по 4 пъти в седмицата. Тя посещава сесии по Novo Body – вид тренировка с тежести. “Това тотално промени тялото ми!” – споделя актрисата.

“Ако не успея да стигна до фитнеса, правя по 20 минути на пътеката вкъщи”.

“Освен това, по цял ден разнасям децата на ръце”, казва Хилари. И издава още една своя тайна за добра кондиция, макар да я е въвела в режима си малко насила. “Лягам си наистина рано, около 8:30 – 9 ч. Просто се будя сутрин в 5 и затова когато навън се стъмни, вече се чувствам напълно изтощена. Понякога приятелка ми изпраща съобщение в 9:15 вечерта, а аз си казвам: “Какво й става? Прекалено късно е за такива неща!”.

Как Ирина Шейк си върна формата след раждането

Popular