Хилари Дъф роди момиче

Певицата и актриса Хилари Дъф стана майка за втори път

Хилари Дъф обяви в социалните мрежи, че преди няколко дни е родила своята дъщеря, която кръсти Банкс Вайълет Бейър. Актрисата вече има едно дете, 6-годишния Лука Крус, от бившия си съпруг Майк Комри.

Хилари Дъф плати 2,4 млн. долара за развод

В профила си в Instagram Хилари Дъф публикува снимка на която тя и настоящият й приятел Матю Кома са прегърнали новоредната им дъщеря, а под самата снимка бе написано: “Банкс Вайълет Бейър. Това малко същество открадна сърцата ни! Тя се присъедини към нашия свят в четвъртък следобед и всичко е като магия!”

Малко по-късно и двамата горди родители публикуваха по още една снимка на своята малка дъщеричка в профилите си в социалните мрежи. Очевидно всичко между тях върви прекрасно, имайки предвид дългогодишната им история.

Хилари и Матю се събраха миналата зима и така дадоха на връзката си трети шанс, който явно им е донесъл късмет. Още тогава актрисата сподели: “Само защото двама души са се разделили, не означава, че всико между тях е обречено. Връзката може да се възстанови след това, стига да не сте се наранили непоправимо един друг”.

Малката Банкс явно е заздравила отношенията им и сега те са по-щастливи от всякога!

Fashion GalleryPopular