Хилари Бъртън и Джефри Дийн Морган са се оженили след 10-годишна връзка

Венчавката на Хейли и Джъстин не е била единствената звездна сватба през изминалата седмица.

Въпреки че връзката им е на повече от 10 години, Джефри Дийн Морган и Хилари Бъртън се венчаха чак миналия уикенд. Това споделиха и двамата в профилите си в социалните мрежи вчера.

Младоженката сподели новината, като разказа малко повече за своята връзка с Джефри, за която винаги е имало много спекулации.

“Години наред хората говореха, че сме се оженили през 2014 или 2015, а преди това съм била омъжена и разведена. Всичко това е грешно. Но ние знаехме истината, затова беше глупаво да се опитваме да обясняваме грешката. Истината е, че от първия момент, в който видях Джефри, той беше моят съпруг. Вместо да си кажем клетвите пред олтара веднага, ние всъщност ги спазвахме. За повече от десет години, в добро и лошо”, сподели Хилари.

Сватбата се е провела миналата събота и на нея са присъствали много известни личности, сред които София Буш, с която Хилари игра в популярния сериал “One Three Hill”, Норман Рийдърс, от “The Walking Dead”, а звездата от “Supernatural”, Дженсън Екълс, е бил водещ за вечерта.

Хилари е носела рокля на Carol Hannah, за която казва, че е променила изцяло вижданията й към булчинското облекло. “Никога не съм искала да нося бяла рокля, особено класически модел без презрамки, докато не се запознах с Каръл”, пише в публикация в инстаграм актрисата.

Двамата имат две деца – малкия Гъс, на 9 години, и дъщеря им Джордж Вирджиния, която се роди миналия февруари, след дълго време борба с репродуктивни проблеми.