Видео на Хейли и Джъстин Бийбър от Коачела стана вирусно

Точно колкото да оставим драмата със Селена Гомес зад гърба си, толкова отне на Хейли Бийбър да се завърне с пълни сили на първите места в трендовете в социалните мрежи. Този път не с ламинираните си вежди и злобните момичешки коментари, а с вирусно Коачела видео, в което моделът утешава съпруга си по време на изпълнение на The Kid Laroi.

Хейли утешава Джъстин Бийбър на фона на еуфорията на Коачела

Всички фенове се питат: „Добре ли е Джъстин“? Това е най-популярният въпрос, на който всеки се опитва да отговори полушеговито.

Има хора, които се тревожат за състоянието на неговото психично благополучие и такива, които се страхуват от обостряне на синдрома на Рамзи Хънт, неврологично заболяване, характеризиращо се с парализа на лицето, с която звездата бе диагностицирана миналия юни.

Някои предполагат просто внезапно неразположение или безпрецедентен пристъп на скука, други пък се шегуват, че Джъстин „е болен, след като внезапно е осъзнал, че се е оженил за грешния човек.“

Въпреки че феновете на Селена винаги са изключително нападателни към Хейли, сега мнозина я похвалиха за начина, по който е била близо до съпруга си, показвайки по-милата си страна.

„Наистина обичам връзката им, те са толкова мили и любящи един към друг, особено Хейли“, сподели потребител, добавяйки: „Той определено е късметлия да я има до себе си.“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тайната на здравата връзка според Хейли Бийбър