Хейли Бийбър носи бяло цяла седмица

Хейли Болдуин, или както вече предпочита да я наричат, Хейли Бийбър, смени няколко тоалета около сватбата си… и да, всички от тях бяха изцяло в бяло.

Макар и все още да не сме виждали снимки на булчинските й рокли в цял ръст от това, коeто семейството сподели, можем да добием главна представа за тоалетите, с които Хейли се омъжи.

На папарашките снимки от церемония виждаме булката да излиза от църквата с рокля с паднало рамо. По-късно тя изглежда е сменила тоалетите и за снимките позира с модел, който обхваща шията й, а гърба остава гол, със само една падаща  лента плат.

И за двете визии тя запази прическата си вдигната на нисък кок, за да подчертае обеците си от Tiffany & Co. за 123 хил. долара.

На другия ден тя се снима с бял костюм с овърсайз блейзър, под който носеше топ в същия цвят.

А вчера с Джъстин се разходиха в Лос Анджелис и познайте, тя отново беше облечена с бяло. По-точно бял топ с дънки и кожено яке, на което пише “съпруга”.

Знаем също, че в деня преди сватбата отново е облечена в бяло (Вижте повече от визията й тук: Хейли и Джъстин се ожениха отново)а на моминското си парти, когато беше видяна последно преди това, също носеше мини булчинска рокля (За снимки на този тоалет, прочетете статията: Щурото моминско парти на Хейли Болдуин).

Вижте повече от наличните кадри от сватбата в галерията.

Снимки: Profimedia