Хелън Мирън, 69, в секси прозрачна рокля!

Уау! Хелън Мирън просто е жена за пример!

Тя може и да е почти на 70 години, но това не й пречи да предизвиква фурор на червения килим. Британската актриса закова погледите, появявайки се с полупрозрачна рокля на гала вечерята на Roundabout Theatre Company в Ню Йорк миналата вечер. С това блондинката “скри шапките” на много свои млади колежки.

Тъмносиният тоалет на Мирън бе с прозрачни части от двете страни на тялото й, които обхващаха талията и част от ханша. Дизайнът на роклята е дело на Carmen Marc Valvo. Този тип тоалет с прозрачни панели е много актуален на червените килими в последните месеци. Звезди като Рита Ора, Ирина Шейк, Хайди Клум са само част от дамите, които заложиха на подобни рокли.
За повече блясък, Хелън бе заложила на диамантени обеци, колие и пръстен. Прическата й бе семпла – на страничен път и пригладена назад.

Актрисата бе придружена от съпруга си Тейлър Хакфорд. На събитието, Мирън получи наградата Jason Robards за постижения в областта на театъра. Статуетката й бе връчена от партньорката й в лентата Arthur – Дженифър Гарнър.

Снимки: Profimedia