HBO с шокиращ филм за сексуалните престъпления на Майкъл Джексън

Нов документален филм по HBO с разкрития за това как Майкъл Джексън е малтретирал сексуално деца разбуни духовете.

Филмът “Leaving Neverland” е базиран на разказите на Уейд Робсън и Джеймс Сейфчук, които твърдят, че певецът е имал с тях сексуални отношения в ранното им детство.

Сейфчук разказва как Майкъл го е учил да мастурбира. 

Уейд Робсън пък разказва, че се е запознал с поп звездата, когато е бил само на 5. Когато навършил 8 години, родителите му го оставили за един ден в имението Невърленд, където Майкъл го целувал и правил с него орален секс. “Ти и аз сме събрани от Господ. Писанo ни е да бъдем заедно”, казал Джексън според показанията на днес 36-годишния Робсън.

Майкъл дори купил за момчето пръстен и го накарал да си разменят брачни клетви в спалнята на поп идола. “Много харесвах бижутата и той често ми купуваше скъпи бижута в замяна на сексуалните ми услуги”, казва още Робсън.

За да накара децата да мълчат, Майкъл ги предупреждавал, че ако някой научи, ще вкарат и него, и тях в затвора до края на живота им.

Краят на връзката между звездата и Уейд Робсън дошъл, когато в живота на Майкъл се появил Маколи Кълкин. “Усещах, че между него и Майкъл има връзка, че споделят същите тайни, каквито преди това споделяхме двамата. Ревнувах, чувствах се наранен и объркан”, разказва 36-годишния хореограф.