Хайди Клум танцува на бюрото на Джей Лено

Супермоделът Хайди Клум демонстрира на Джей Лено какви умения притежава в танцуването върху маса, след като водещия показа в ефир нейна снимка от парти на Златните глобуси.

Клум гостуваше в шоуто на известния тв хост, за да представи новия си парфюм Surprise и премиерата на риалити предаването Project Runway, в което участва. Темата бързо беше изместена към снимка на Хайди от парти след наградите Златен Глобус, на която се вижда как моделката танцува върху маса и се забавлява.

“Бях на парти с Лорейн Шауц, моя приятелка и дизайнер на бижута. Бяхме на партито на Harvey Weinstein след наградите и тя ми обясняваше колко е скучно тук и как трябва да направим нещо забавно. И след това ми казва “Защо не се качиш на масата?” И аз го направих. Бях изпила няколко чаши шампанско и си казах “Защо не?”

Това накара Лено да я попита: “Падала ли си някога докато танцуваш?” Провокирана от въпроса Клум отвърна: “Не, защото имам специални умения.” След което необезпокоявана хвана ръката на водещия и се качи на бюрото му, където показа някои завидни движения.

Трябва да отбележим, че през цялото време Хайди носеше доста прозрачна черна рокля, така че сме убедени, че на Лено му е било доста приятно!

Снимки: Profimedia

Виж още:
Коя звезда си татуира орел?
Дрю Баримор: “Ще се боря със зъби и нокти за семейството”
Анистън стана лице на козметика
Никол Кидман възмутена от новото кино