Хари за малката принцеса: Тя е прекрасна!

Новата принцеса на Кеймбридж имаше няколко посетители още в първия си ден в двореца Кенсингтън, но има един много специален за нея човек, който гори от нетърпение да я види.

Това е чичо Хари, който в момента е в Австралия поради ангажименти. И все пак той проговори за раждането на своята малка племенница. “Тя е абсолютна красавица”, заявил принцът и допълнил, че няма търпение да се срещне с нея. 

В деня на раждането на малката принцеса, той участваше във футболен мач на стадион Пърт Домейн. Въпреки отсъствието на Хари, принц Уилям му се обадил малко след като дъщеря му се родила. “Хари се притесняваше, че ще е заспал, когато дойдат новините, така че той е много щастлив, че успя да се чуе с Уилям“, разказва източник пред Us Weekly. Хари ще види принцесата, когато се върне обратно във Великобритания по-късно този месец.
Според близка приятелка на покойната принцеса Даяна – Роса Монктън, тя би била много щастлива да има внучка. Малко след новината за появата на малката принцеса, бизнес дамата написа в Twitter: “Как Даяна би се радвала на внучка”.
Все още не е обявено името на кралското бебе, но залозите предричат, че най-вероятно ще е Алис. Или пък Даяна! И докато принцесата си няма име, британците вече я наричат “спящата красавица”.

Дългоочакваният нов член на кралската фамилия се появи на бял свят в събота сутринта, а едва няколко часа след раждането си, тя беше изписана от болницата.

Снимки: Profimedia
Изписването на принцесата отблизо
Най-красивите моменти на Кейт и Уилям
Кейт и Уилям представиха дъщеря си!