Хари Стайлс с първи думи след отменения концерт в Копенхаген

Британската поп звезда Хари Стайлс отмени участието си в Копенхаген след стрелба в търговски център, близо до концертната зала, където той трябваше да изпълни най-популярните си хитове.

Певецът на „As It Was“ и „Watermelon Sugar“ трябваше да зарадва своите фенове в неделя вечер, а мястото, на което щеше да се проведе концерта е Royal Arena в Копенхаген. Хари Стайлс е в разгара на своето турне „Love On Tour“.

Хари Стайлс отмени концерта си в зала Royal Arena!

След масовата стрелба в неделя, при която трима души бяха убити, а няколко други ранени в търговски център в датската столица, британският изпълнител обяви, че шоуто няма да се състои. Той се позова именно на трагедията.

Малко след това датската полиция съобщи, че е арестувала 22-годишен датчанин и го е обвинила в непредумишлено убийство. А Стайлс написа в Twitter: „Сърцето ми е разбито, заедно с хората в Копенхаген. Обожавам този град. Хората са толкова топли и пълни с любов. Съсипан съм заради жертите, техните семейства и всички ранени. Съжалявам, че не можахме да бъдем заедно. Моля, грижете се един за друг.“

На фона на скръбта и хаоса, реакцията на полицията спечели похвалата на всички замесени, както в търговския център Fields, така и сред феновете на Хари Стайлс. Те се събираха за концерта в близост, когато се случи трагичното събитие. За щастие мерките, взети от полицията и организаторите са били на изключително високо ниво. Феновете са впечатлени от предпазните мерки и от това колко внимателни са били полицейските служители към младите посетители на концерта. Те са се свързвали с родителите им, осигурявайки полицейски ескорт до безопасна гара в близост.

Всички, закупили билети за събитието на Хари Стайлс може и да не са били пряко застрашени от атаката в Копенхаген, но тя се случи на по-малко от миля. Хората се чувстваха основателно притеснени. Новините в интернет пространството се разпространяват толкова бързо, че паниката се разгръща за много кратко време. Концертът на британската поп сензация беше отменен с кратко предизвестие и предполагаме, че в най-скоро време феновете ще бъдат информирани каква ще бъде развръзката по случая.

Следващото турне на Хари Стайлс е насрочено за днес и ще се проведе в Париж, Франция. А ние му пожелаваме успех!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Стайлс и Оливия Уайлд са заедно?

Hero Slider