Заедно ли са Хари Стайлс и Емили Ратайковски?

Заедно ли са Хари Стайлс и Емили Ратайковски? Всички си задават този въпрос през последните два дни. Една целувка между звездите бе достатъчна, за да отприщи вълна от коментари в Twitter, където феновете на певеца вече са разтревожени, че след Оливия Уайлд, Хари отново е намерил любовта.

Целувката между звездите бе запечатана от обектива на папараците в Токио, както ни показва и поредицата от кадри, публикувани от „Daily Mail“. А видеото на Хари и Емили веднага стана viral.

Стайлс е в Япония за своята поредица от концерти, част от турнето „Love on Tour“, а Емили очевидно се присъединява към него, за да му даде своята подкрепа.

Хари Стайлс и Емили Ратайковски не са коментирали пряко ситуацията

От пресцентъра на модела и певеца излязоха със статут: „без коментар“.

Реално слухове за близост между двамата имаше в края на 2022 г., когато Хари се раздели с Оливия Уайлд, с която бе във връзка почти две години. Влюбили се на снимачната площадка на „Don’t Worry Darling“, двамата винаги са били много близки, въпреки разликата във възрастта им и бурната раздяла на Оливия със съпруга й Джейсън Судейкис, баща на двете й деца, Отис и Дейзи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Harry Styles HQ (@hshq)

Емили Ратайковски от своя страна е необвързана след като сложи край на брака си със Себастиан Беър Мак-Клард, който продължи от 2018  до 2022 г. Бившата звездна двойка има син на име Силвестър, който току-що навърши годинка.

Не е ясно кога и как моделът и Стайлс са се срещнали за първи път. Преди него името на Емили бе спрягано с това на Пийт Дейвидсън и Ерик Андре.

Е, сега изглежда, че в сърцето на красавицата е само Хари Стайлс…

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Стайлс и Оливия Уайлд се разделиха