Хали Бери ще има момченце!

Хали Бери и приятелят й Оливие Мартинес ще имат момченце!

Това разкри самият Оливие пред репортер на списание People. На въпрос за предстоящото раждане на детето му, актьорът отговори: “Синът ми ще се роди в Америка, но аз си оставам французин.”

Хали, 46, вече има дъщеря от предишната си връзка с модела Габриел Оубри. Именно заради момиченцето, сега двамата с Оливие не могат да се преместят за постоянно във Франция. Двамата водиха тежка съдебна битка с Габриел по този въпрос, но в крайна сметка съдът реши, че малката Нала не може да бъде отведена толкова далече от баща си.
Във Франция или не, двамата с Оливие са все така щастливи – особено сега, когато очакват семейството им да посрещне най-новия си член!
Бременната в шестия месец актриса междувременно показа новата си прическа, докато с Оливие се разхождаха в Париж. Звездата отдавна е почитателка на актуалния в момента холивудски тренд – късата коса, но сега тя се появи със съвсем различен стайлинг.

Вече ги няма острите, стърчащи нагоре кичурчета. Косата е пригладена, а пътят е изместен настрани. Изглежда стилно, модерно и много по-нежно от преди.

Снимки: Profimedia