Хали Бери се съблече: Това е свободата

Хали Бери зарадва феновете си с пореден провокативен кадър.

Американската актриса винаги се е отличавала с перфектна фигура. Звездата реши да подхрани интереса на феновете с поредната предизвикателна снимка на страницата си в Instagram. “Ще ви кажа какво означава свободата за мен. Безстрашие”, написа Хали към снимка, на която е гола.

Това не е първата подобна изява на Бери. През април тя показа еротична снимка в прозрачна роба, разкриваща гърдите й. Певицата дори дебютира в Инстаграм преди година с голото й тяло.

Хали ще навърши 51 години през август, но демонстрира перфектно тяло като на 20-годишна. Освен на ген, страхотната й фигура несъмнено е плод и на много труд. През годините тя е изпробвала всякакви тренировки, за да намери най-ефективната за себе си. Изготвя й я известния инструктор Харли Пастернак за снимките на филма “Жената котка”.

Тогава тренировките й са 40-минутни, като в първите 25 тя прави кардио, а в останалите 15 минути – упражнения за различните части на тялото. Тя ги прави почти без почивка и именно в това се крие ефективността на тренировката, благодарение на която тя едновременно сваля излишните килограми и трупа мускулна маса.