Хакер удари звездите в Холивуд

Дженифър Лоурънс, Ариана Гранде, Кейт Ъптън и още редица звезди станаха жертва на хакер, който публикува голите им снимки в интернет. 

Според последна информация хакерът е проникнал в телефоните на звездите, и докато голяма част от тях твърдят, че снимките са фалшиви и преправени с фотошоп, други, като Дженифър Лоурънс, потвърдиха, че наистина са станали жертва на атаката и ще търсят правата си в съда. 
Вече е започнато разследване по повод случая, а междувременно хакерът пусна в мрежата снимки на актрисата от “Теория за големия взрив” Кейли Куоко и твърди, че има още много материал, който да сподели със света. Кирстен Дънст, Виктория Джъстис, Мери Кейт Олсън, Риана и Ким Кардашиян са сред споменатите известни дами. 
“Това е скандално навлизане в личното пространство. Властите са уведомени и ще предприемат действия срещу всички, които публикуват снимките на Дженифър,” твърди в изказване пиарът на Лоурънс. 
По последни данни е хакнат сървър на Apple, където чрез технологията iCloud могат да се съхраняват данни. Телефоните на звездите са били свързани с тези сървъри и по този начин хакерът е успял да се добере до личната информация. 
InstaWeek: Седмицата на БГ звездите в снимки
Майли се съблече за Лагерфелд
Кийра Найтли показа гърдите си