Гуинет Полтроу се омъжи тайно

Гуинет Полтроу се венча за любимия си Брад Фалчък на тайна церемония. Интересно е как звездата успява да опази новината в тайна, след като на сватбата са присъствали над 400 гости.

Официално тържеството е било оповествено като отбелязване на годежа, който двамата обявиха преди няколко месеца. Мнозина обаче разкриват, че двойката си е казала заветното “да”.

На партито Гуинет пристига в официална рокля в кърваво червено, а часове след това майка й пристига с тоалет на дизайнерката Моник Люлие, чиято специалност са именно сватбените тоалети.

Гуинет Полтроу е на ваканция по женски преди сватбата

Сред гостите на церемонията, която се е състояла в събота вечерта, са били Стивън Спилбърг, Деми Мур, Кейт Хъдсън, Рийз Уидърспуун, Камерън Диас, Дженифър Анистън, Джулия Робъртс и други. Въпреки че поддържат страхотни отношения, бившият мъж на Гуинет и баща на двете й деца – музикантът Крис Мартин, не е бил поканен на партито.

До момента нито Полтроу, нито годеникът й са коментирали новината за сватбата. Часове след евентуалното тържество обаче, актрисата сподели кадър, на който е седнала на тоалетна масичка пред огледало, а към него написа загадъчно: “На следващата сутрин”.