Гуинет Полтроу промотира списанието си гола

Сексът продава и Гуинет Полтроу го знае много добре. Затова и актрисата реши да демонстрира еротика за корицата на първия брой собственото си списание “Goop”. Тя захвърли дрехите, но за жалост на феновете й тялото й е покрито с кал.

През последните години Полтроу се пристрасти към здравословния начин на живот. През 2008 година тя дори основа “Goop” като онлайн издание, в което промотира здравословното хранене, пречистващи режими, ползване на качествени козметични продукти.

Тя обаче има и доста критици, които я обвиняват, че някои от медицинските й практики са вредни за здравето и дори Асоциация, контролираща коректността на рекламите, е подала жалба срещу нея до двама районни прокурори в Калифорния. Това обаче не спира Гуинет, която решава да направи и хартиено издание, което също ще бъде със здравна насоченост.

В първия брой, чиято корица краси самата тя, Полтроу дава и обширно интервю, в което говори за здравословния си начин на живот. “Помня, че бях в един хипи магазин за подобни храни и видях малка книжка, в която се коментираше един пречистващ режим. На другия ден вече го бях пробвала и се чувствах отлично. Важно е и да се чувстваш свързан с природата. За мен чувството да се разхождам боса по тревата е страшно успокояващо. Може да няма научно обяснение за това, но аз го усещам”.